Arkad och flipper för hem och företag. Delbetala upp till 36mån!

Arkad och flipper för privat och företag

Vi tillverkar och säljer arkadspel för privat och företag. Alla våra kabinett är spelklara vid leverans och skickas fram till dörren inom hela Sverige. Spel, tillval och dekor på alla kabinett finns för alla tänkbara miljöer och inredningar. Läs mer och boka direkt i vår webshop eller via direktkontakt. Vi säljer även nytillverkade flipper från amerikanska Stern.

Vill du ha vårt nyhetsbrev?

Vilka spel finns?

Alla våra kabinett, spel och tillval finns i vår webshop - det finns något för alla! Välj betalsätt via Klarna som passar dig eller ditt företag - kort, faktura eller delbetalning upp till 36 månader. Det går även bra att lägga sin beställning direkt i butik eller via kontakt med oss per telefon eller mail.

Arkad-bloggen

Acme Premium ute!

Vi har tidigare hintat om vår nya modell, men nu är den ute. Acme Premium. Kabinettet är som är "extra allt". Läs mer och beställ här.

Avengers Infinity Quest

Igår utannonserade Stern sitt nya flipper - Avengers Infinity Quest. Vi får i oktober in tre maskiner av PRO-modellen, som redan nu finns uppe i webshopen att förhandsboka. Läs mer och se bilder här.

Fler Turtles PRO inkommer

Under oktober månad så inkommer ytterligare två Turtles PRO som redan finns att bokas i webshopen. Vi har även kvar ett exemplar som inkommer idag till Linköping och finns för omgående leverans från oss.

Butik i Linköping

Vi har egen tillverkning i Småland och skickar därifrån ut alla kabinett inom Sverige. Butik och support har vi i Linköping - läs mer här. Besök oss gärna för att klämma och känna på produkterna. Order kan läggas direkt i vår butik alternativt online. Vi har betalsätt som passar dig - kort, faktura eller delbetalning.

Betallösning - Nayax VPOS Touch
Standard så levereras våra kabinett på "freeplay", dvs. det är bara börja spela och inga betalningar krävs. Men vi erbjuder även kontantfria betalllösningar från Nayax. Även i mindre miljöer ger det här utmärkta möjligheter till nya intäkter med bra marginaler och snabb payoff.

/
/sv/